De Klussenier Ed van den Brink

De Klussenier Ed van den Brink
De Klussenier Ed van den Brink

Pompwater 12
3991 HH Houten

Dien uw aanvraag in »

030 889 59 02
06 1045 2358
edvandenbrink@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 75517396

Mijn werk

Even voorstellen

Bent u in Houten en omgeving op zoek naar een klusbedrijf met een veelzijdige en betrouwbare vakman? Mijn naam is Ed van den Brink en met mijn klusbedrijf De Klussenier Ed van den Brink help ik u graag verder met uw grote verbouwingen en de kleinere klussen. 

Bij mij kunt u terecht voor allerlei opdrachten, groot en klein. Denk hierbij aan het realiseren van een volledig nieuwe badkamer, het plaatsen van keukens en tegelwerk uitvoeren. En ook voor kleinere opdrachten ben ik beschikbaar zoals bijvoorbeeld het plaatsen van een schuttingen, veranda’s realiseren en reparatiewerkzaamheden uitvoeren. 

Het voordeel van mijn veelzijdige vakmanschap (wat kenmerkend is voor een Klussenier) is dat ik het overgrote deel van de werkzaamheden zelfstandig voor u uit kan voeren. Daarnaast denk ik graag mee in de mogelijkheden die er zijn om uw wensen te realiseren. Verder zorg ik er altijd voor dat het werk goed en gestructureerd uitgevoerd wordt en netjes opgeleverd wordt. 

Bij het uitvoeren van uw werkzaamheden kunt u rekenen op de voordelen die ik, en al mijn collega Klusseniers, aan onze klanten bieden. Denk hierbij aan kwaliteit, betrouwbaarheid en goed contact met de klanten. Met mijn werk wil ik mooie eindresultaten opleveren wat u als klant blij maakt. 

Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen in het uitvoeren van uw opdracht? Neem dan contact met mij op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Ik kom graag bij u langs om uw wensen en behoeften te bespreken. U ontvangt van mij een vrijblijvende offerte, ik vraag geen voorrijkosten en u heeft 12 maanden garantie op de geleverde werkzaamheden. 

U kunt contact met mij opnemen door een offerteaanvraag bij mij in te dienen.

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Specialisaties

  • Badkamer verbouwen of installeren
  • Tegelwerk
  • Vloeren leggen of renoveren
  • Schutting plaatsen
  • Reparatiewerk

Beoordelingen van klanten

Prettig kontakt, rustige manier en professionele manier van werken. Heeft plezier in zijn werk en is ook bereid ontstane vragen tijdens het repareren te beantwoorden. Iemand die je graag opnieuw wilt inschakelen, door brede kennis en ervaringMargo uit IJsselstein

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...